ÖPPNA UPP FÖR NYA MÖJLIGHETER UTANFÖR DITT EGET NÄTVERK

A-direkt erbjuder en unik möjlighet för att skapa en tryggare tillvaro för arkitektkontor. Genom vår uthyrningsverksamhet kan arkitektkontor klara av arbetsbördan vid toppar med toppkrafter utan att behöva anställa nya människor.

Med vårt nya koncept för rekrytering kan vi också säkerställa att arkitektkontor får tillgång till rätt anställningsbar kompetens om ni bestämmer er för att anställa nya förmågor. Genom vår metod: Nätverksrekrytering, vet ni att ni får tillgång till A-direkts unika kontaktnät. Att investera i nya medarbetare är det mest strategiska ett konsultbolag som ett arkitektkontor gör – se då till att ni inte bara går på känsla.

Tacka inte nej till uppdrag! Genom vår process att lösa in-houseuppdrag kan vi hjälpa er med att resurssätta projektkontor, genomföra delprojekteringar och stötta vid anbudsinlämning om ni saknar tex en specialistkunskap.

Våga anställa även arkitekter med utländsk examen. Genom A-direkts traineeutbildning för projekterande arkitekter med utländsk examen får ni tillgång till en helt ny kanal av resurser. Under en halvårsperiod genomgår kompetenta arkitekter en skräddarsydd utbildning för att komplettera med vad som behövs för att stå redo för den svenska arbetsmarknaden. Nu får ni möjlighet att ta emot en praktikant under 13 veckor, och vem vet: kanske anställa vid utbildningens slut.

Öppna upp och låt A-direkts nätverk bli ert. Hör av dig så berättar vi mer om vad vi kan göra för just ditt arkitektkontor.