A-direkt är en del i A-gruppen.

Bemanning

A-direkt erbjuder en tryggare tillvaro för arkitektkontor. Genom vår bemanningsverksamhet kan arkitektkontor klara av arbetsbördan vid toppar med toppkrafter utan att behöva anställa ny personal.

 

Vi har anställda arkitekter och ingenjörer men också ett stort nätverk av giggare som tar kortare eller längre uppdrag på hel eller deltid genom oss.

Om du får stopp i projekt kan vi också hyra ut personal under en kort period.

Arkitekter för
arkitekter.

Våra resurser

Ahmad Mohabbat
Ahmad Mohabbat
Byggnadsingenjӧr

Ahmad är byggnadstekniker med mer än tio års erfarenhet från design och konstruktion på arkitektkontor i Sverige och Afghanistan. Sedan 2016 är han anställd på A-direkt och har bland annat projekterat och modellerat flerbostadshus, en bussdepå och ett industribygge på olika arkitektkontor i Stockholm. Ahmad har också tidigare erfarenhet som arbetsledare och platschef på ett antal byggnadsprojekt i Sverige.

 

ahmad.mohabbat@a-direkt.sewww.a-direkt.se

 

Beroula Issa
Beroula Issa
Arkitekt

Beroula är medverkande arkitekt på A-arkitekter. Hon tog sin arkitektexamen 2012 från Universitet i Aleppo, Syrien och började strax därefter arbeta på arkitektkontor med bostadsprojekt, stadsplanering och restaurering. Hon anställdes på A-arkitekter hösten 2016 och arbetar med bland annat bostäder, butiker, kontor och andra kommersiella lokaler. Sedan starten hos A-arkitekter har Beroula utvecklats mycket som arkitekt, förbättrat sina språkkunskaper markant samt byggt upp en stor erfarenhet inom projektering.

 

beroula.issa@a-arkitekter.se

www.a-arkitekter.se

 

Bianca Cruzeiro
Bianca Cruzeiro
Arkitekt MSA

A-arkitekter växer vidare. Nu har vi fått äran att välkomna Bianca Cruzeiro till oss. Bianca har bl a arbetat på ÅWL arkitekter.

Hon har också en bakgrund som skådespelare med utbildning från Dramatiska Institutet så det är möjligt att du kommer att se henne både hos oss och i tv-rutan.

 

bianca.cruzeiro@a-arkitekter.se

www.a-arkitekter.se

 

Djordje Gilic
Djordje Gilic
Arkitekt

Djordje ansvarar för verksamheten i A-services. Som ledande designer och chef för företaget lyckas han ge kunderna ett gott resultat med rätt kompetens i rätt tid. Djordje är affärsorienterad och har lätt för att organisera projektteamen för en effektiv produktion av handlingar.

 

dg@a-services.se

www.a-services.se

 

Jan Socha
Jan Socha
Arkitekt SAR/MSA

Jan är projekterande arkitekt med mångårig erfarenhet från flera Stockholmskontor. Han blev färdig arkitekt i Warszawa 1972 och arbetar genom A-direkt som underkonsult i uppdrag som medverkande arkitekt. Jan har vana från samtliga projektskeden och i princip alla typer av projekt, främst kommersiella lokaler, bostäder, skolor och sjukhus. Han fungerar även löpande som dataansvarig för ett antal olika arkitektkontor.

 

jan.socha@a-direkt.se

www.a-direkt.se

 

Jelena Acimovic
Jelena Acimovic
Arkitekt

Jelena är en erfaren arkitekt med lång erfarenhet. Jelena är en kreativ arkitekt som alltid ser helheten. Hon har kunskap om energieffetiv byggnader för att göra dem mer miljövänliga. Jelena har erfarenhet av industriella, utbildnings-, sport-, bostads- och hälsovårdsprojekt.

 

ja@a-services.se

www.a-services.se

Jelena Travas
Jelena Travas
Kommunikation

Jelena ansvarar för intern och extern kommunikation för A-gruppen och dess olika associerade bolag. Hon har stor vana vid att redigera och publicera material på ett informativt sätt, vilket förbättrar kommunikation och samarbete inom koncernen. Hon har tidigare erfarenhet av videoproduktion för TV och film samt marknadsföring och försäljning.

 

jt@a-services.se

www.a-services.se

 

Linda Hallvars
Linda Hallvars
Ansvarig bemanning & rekrytering

Linda är HR-specialist och ansvarar för bemanning och rekrytering på A-direkt. Hon har lång erfarenhet av search, resurshantering och olika typer av personalfrågor. I grunden är hon utbildad beteendevetare och har även erfarenhet av coachning och som samtalsterapeut.

 

linda.hallvars@a-direkt.se

www.a-direkt.se

 

Maria Westerberg
Maria Westerberg
Inredningsarkitekt / Formgivare

Maria arbetar inom ett brett spektrum som designer, inredningsarkitekt, programledare och konstnär där den röda tråden ofta är Remake och att ge gamla saker ett nytt liv.
Hon är utbildad på Konstfack, Inredningsarkitektur & möbeldesign, och har ställt ut egen design i Milano, London och på möbelmässan i Stockholm. Maria har bland annat gjort en recyclekollektion för Indiska och belysning åt Antrophologies. På Barnkanalen SVT har hon skapat idéerna, kostym och scenografi till ett remakebarnprogrammet JUNK. 2011 uppmärksammades hennes stol T-shirt chair genom att den vann 1, 2 & 3: e Green Furniture Award.

 

maria.westerberg@a-arkitekter.se

www.a-arkitekter.se

 

Mirjana Trosic
Mirjana Trosic
Arkitekt

Mirjana är arkitekten som också arbetar inom industriell design. Hon har erfarenhet från bland annat förskolor, hotell, bostäder och industri. Dessutom har hon designat möbler och barnleksaker. Mirjana har en bred kunskap inom byggnadsteknik och har ett starkt engagemang i miljöfrågor, hon försöker att alltid integrera dessa frågor i designprocessen.

 

mt@a-services.se

www.a-services.se

 

Nenad Ognjenov
Nenad Ognjenov
Webbdesign och utveckling

Nenad arbetar sedan 2015 med webbutveckling, grafisk design och som IT-problemlösare på A-services. Med mer än ett decenniums erfarenhet inom design och teknik, har han öga för att arbeta snabbt utan att samtidigt gå miste om detaljer. Nenad har arbetat i projekt över hela världen, men självklart också i sin hemstad Belgrad.

 

no@a-services.se

www.a-services.se

 

Pedja Selakovic
Pedja Selakovic
Arkitekt

Pedja är en erfaren arkitekt med ett stort antal detaljhandels- och bostadsprojekt bakom sig. Han är speciellt intresserad av och duktig på 3D-modellering och animering av konstruktionsdesign. Pedja har haft ansvar för ett antal av teamets modeller för större bostadsbyggnadsprojekt.
ps@a-services.se

www.a-services.se

 

Pernilla Svensson
Pernilla Svensson
Administratӧr

Pernilla arbetar som administratör inom A-gruppen och har lång arbetslivserfarenhet från flera olika branscher. Teamkänsla och service är honnörsord som präglar det dagliga arbetet tillsammans med kollegorna inom hela koncernen. Att serva kollegor likväl som att ha kund- och leverantörskontakter fyller dagarna med många olika spännande uppgifter på det expansiva kontoret i Stockholm. Tidigare erfarenheter kommer från bland annat försäkring, copy/print och olika konsultbolag.
pernilla.svensson@a-gruppen.se

www.a-gruppen.se

 

Pernilla Öfvergård
Pernilla Öfvergård
Arkitekt SAR/MSA

Pernilla är ansvarig arkitekt med lång erfarenhet av bostadsprojekt, både flerbostadshus och privatbostäder. Hon har också arbetat med ett stort antal inredningsuppdrag, framför allt med restauranger. Pernilla är en entreprenör i grunden och en av grundarna till LEVA husfabrik som producerar ekologiska massivträhus, främst för fritidsboende. Dessa har blivit medialt uppmärksammade och fritidshuset ”Nivå” kom 3:a i Rödfärgspriset 2008, och publicerades i flertalet tidningar bl.a. i Residence. Tidigare erfarenhet från restaurangbranschen har gjort Pernilla snabb, lyhörd och effektiv, gjort att hon har lätt för att ta ett helhetsgrepp och är van att hantera den ”icke professionella kunden” så som privatpersoner och bostadsrättsstyrelser.

 

pernilla.ofvergard@a-arkitekter.se

www.a-arkitekter.se

 

Robert Hlawatsch
Robert Hlawatsch
VD, Arkitekt SAR/MSA

Robert är grundare och ägare till A-gruppen, som verkat i nuvarande form sedan 2013. Han är idag vd och ordförande. Robert har lång erfarenhet både som företagsledare och som arkitekt inom många sektorer, med betoning på bostäder och kommersiell verksamhet såsom handel, kontor och industri. Förutom att arbeta med affärsutveckling bolagen driver han olika projekt, många gånger i egen regi. För Robert är det viktigt att tänka på helheten utifrån kundens perspektiv och vill med sitt entreprenörskap leda projekten till ett framgångsrikt resultat.

 

robert.hlawatsch@a-gruppen.se

www.a-gruppen.se

 

Sabine Lepere
Sabine Lepere
Arkitekt SAR/MSA

Sabine är fransk arkitekt och stadsplanerare baserad i Stockholm med fem års erfarenhet i Sverige, men även i Östafrika, Västeuropa och Indien. Hon har arbetat som både medverkande och handläggande arkitekt på olika projekttyper och skalor och har därför stor förståelse för hela processen från skiss till färdig projektering. Hon brinner för projekt som tar ansvar för miljön och bidrar till en positiv social utveckling. Hon tror starkt på att involvera kunderna och framtida användare genom deltagande i designprocessen från de tidiga skeden i projekten. Alltid med målet att uppnå hållbart byggda miljöer.

 

sabine.lepere@a-arkitekter.se

www.a-arkitekter.se

 

Susanne Helenius
Susanne Helenius
Ekonomi

Susanne är ansluten till A-gruppen sedan 2014 och sköter redovisning samt bistår med sin expertis i alla tänkbara löpande ekonomiska frågor. Susanne har mångårig erfarenhet som ekonomiansvarig inom branschen.

 

ekonomi@a-gruppen.se

www.a-gruppen.se

 

Torvald Ersson
Torvald Ersson
Arkitekt SAR/MSA Civ.Ing

Torvald är arkitekt och civilingenjör och är ansvarig/handläggare för många projekt på kontoret.
Han började på företaget 2014 och är van vid att jobba med väldigt varierande projekt i alla skeden. Många av kontorets mera komplexa uppdrag brukar hamna på hans skrivbord. Torvald är dialoginriktad, kreativ och strukturerad och duktig på analys och problemlösning. Förutom att jobba med många spännande projekt har han också hållit i internutbildning för A-gruppen.

 

torvald.ersson@a-arkitekter.se

www.a-arkitekter.se

 

Tanja Vrbnik Brkic
Tanja Vrbnik Brkic
Arkitekt

Tanja är en mycket erfaren arkitekt, med erfarenhet av både design och konstruktion. Sektorer hon arbetat inom är hotell, kontor, bostäder och idrottsanläggningar. Dessutom har hon varit med i kommersiella projekt med köpcentra som specialitet. Tanja har fått flera priser och erkännanden, både inom landet och utomlands.

 

tvb@a-services.se

www.a-services.se

 

Tijana Ceperkovic
Tijana Ceperkovic
Arkitekt

Tijana är en arkitekt med en konstruktiv attityd, problemlösaren som gillar att tänka strategiskt. Under de senare åren har hon arbetat med olika typer av bostadsprojekt, men också med hotell, kyrkor och apotek.

 

tc@a-services.se

www.a-services.se

 

Wael Ishak
Wael Ishak
Arkitekt

Wael är medverkande arkitekt på A-arkitekter. Han tog sin arkitektexamen 2013 från Universitet i Homs, Syrien och började strax därefter arbeta med bostadsprojekt som medverkande arkitekt i Libanon.
Han började som praktikant på A-arkitekter hösten 2017 blev sedan anställd vintern 2018. Sedan starten hos A-arkitekter har Wael utvecklats enormt mycket som arkitekt, förbättrat sina språkkunskaper markant samt byggt upp ett starkt självförtroende med mycket erfarenheter från diverse olika projekt.

 

wael.ishak@a-arkitekter.se

www.a-arkitekter.se

 

Özge Özdemir
Özge Özdemir
Arkitekt

Özge är arkitekt med mer än tio års erfarenhet, främst från kontors- och restaurangprojekt. Efter studier på Istanbuls tekniska universitet började hon sin karriär i Turkiet och kom genom sin medverkan i A-direkts traineeprogram till A-arkitekter 2016. Özge har här arbetat som medverkande arkitekt i bostadsprojekt samt i den stora om-, till- och nybyggnaden av Riksarkivet.

 

ozge.ozdemir.yurtkolesi@a-arkitekter.se

www.a-arkitekter.se

 

Samarbetande kontor:

Strategisk Arkitektur

Rundqvist

Detail Group

CF Möller

Skanska

Ripellino

Carlstedt

Marge

Ankar Arkitekter

ON

Brunnberg & Forshed

BSK

SS Ark

PS

Studio Sthlm

A-arkitekter

Link

Equator

White

Asante

Wester+Elsner

Monsén

Gask

Linda Hallvars

Ansvarig bemanning & rekrytering

linda.hallvars@a-direkt.se+46 (0)733 46 26 24

Emma Jangedal

Rekrytering och bemanning

emma.jangedal@a-direkt.se+46 (0)73 37 604 28

Linda Hallvars

Ansvarig bemanning & rekrytering

linda.hallvars@a-direkt.se+46 (0)733 46 26 24