A-direkt är en del i A-gruppen.

En A-arkitekt som utmanar, A-arkitekter

A-arkitekter är en del i A-gruppen i Sverige. A-gruppens mål är att med entreprenörsanda skapa nya infallsvinklar för arkitekter och vara en motor för hela branschen. Verksamheten står på fyra ben genom dotterbolagen A-arkitekter, A-direkt, A-projekt och A-service. A-gruppen har funnits sedan 2013, sysselsätter idag drygt 20 arkitekter och ser en period av tillväxt framför sig. 

A-arkitekten är den viktigaste byggstenen i vårt företag och nu vill vi bli fler

Om tjänsten
A-arkitekten ansvarar för sina uppdrag från första kundkontakt till ”nyckelfärdigt”. En A-arkitekt skapar genom vår process större värden än en vanlig uppdragsansvarig och är genom vårt systerbolag A-projekt ibland till och med den som initierar projekt.Du kommer sitta på vårt kontor på Kungsholmen, Stockholm och arbeta tätt ihop med övriga medarbetare från A-arkitekter.
Det kommer även ingå ett visst samarbete med A-gruppens övriga verksamheter A-direkt och A-services. 

Om dig
Du har Arkitekturutbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet som arkitekt.
Program som AutoCad och ArchiCad behärskar du med lätthet. Du tycker om människor och vågar arbeta annorlunda.
Är du rätt person så kan vi erbjuda dig möjligheter genom varierande arbetsuppgifter, kollegor i flera länder, stor frihet och en ny och mer modern inställning till arkitektens sätt att arbeta.
Ditt intresse och dina erfarenheter styr över vilken typ av kunder och storlek på projekt du kommer jobba med.
Efter en provanställning ska du kunna skapa egna affärsmöjligheter, bygga effektiva team kring dina kundrelationer och kontinuerligt kunna sysselsätta arkitekter.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan bestående av CV och ett brev där du förklarar hur du skulle vilja arbeta som arkitekt redan idag. Vi vill gärna att du väljer ut en bild av något som inspirerar dig samt ett projekt du lagt din hand vid där du är extra nöjd med din insats – förklara gärna vad du gjorde i det projektet också.

A-gruppen står för entreprenörskap i arkitektbranschen. Våra affärsidéer skapar unik kundnytta och driver branschen framåt. Vi har ett tillåtande arbetsklimat som ger mångfald och arbetsglädje.

A-gruppen har en vision om att förändra arkitektbranschen genom innovativt tänkande. Vår drivkraft är att utveckla arkitektrollen och den påverkan arkitekten har för den byggda fysiska mijön. Vi utvecklar våra egna projekt där vi skapar oss en unik roll med möjlighet att styra projekten från första skiss till inflyttning. Vi bygger nätverk med fristående arkitekter och andra företag.
Därigenom förser vi branschen och våra egna uppdrag med bästa tänkbara kompetens vid rätt tidpunkt.

A – som i arkitekt

Projekterande bostadsarkitekt