A-direkt är en del i A-gruppen.

E/S-A söker handläggande arkitekt som brinner för bostadsarkitektur!

Om arkitektföretaget

E/S-A är arkitektbyrån som är specialiserad på bostäder och stadsbyggnad. Företaget grundades 1962 av Bertil Engstrand och Hans Speek under namnet Akitekter Engstrand och Speek. Under våren 2018 bytte de namn och identitet men med ett fortsatt och aldrig sinande engagemang i att bidra till svensk samhällsutveckling.

Nu har E/S-A fler spännande projekt på gång och behöver därför förstärka sitt team med en handläggande arkitekt som tycker om att driva projekt.

Du kommer till ett kontor centralt beläget i Vasastan där kärleken till bostäder sitter etsat i väggarna och en passion för detta är en förutsättning för att trivas där. Högsta prioritet är att skapa attraktiv, byggbar och hållbar arkitektur av yppersta klass och hos E/S-A finns expertisen för att kunna tillhandahålla arkitektur som helhet – från idéstadie till färdig byggnad. E/S-A tror starkt på lagarbete och använder sig av en arbetsmetod där alla oavsett erfarenhet kommer till tals.

Om dig

Du har arkitektexamen och ett brinnande intresse för bostadsarkitektur. Du är idag handläggande arkitekt och har även några års yrkeserfarenhet av projektering och av att ha handlagt egna projekt.

Du trivs i en ledande roll och har ett intresse för kundkontakt där god kommunikation gentemot såväl beställare som konsulter och leverantörer är av största vikt. Kunskaper i ArchiCAD är meriterande och du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. 

I den här rekryteringen samarbetar E/S-A med A-direkt. För mer information om tjänsten och ansökan kontakta emma.jangedal@a-direkt.se

Skicka in din ansökan omgående, urval sker fortlöpande. 

En A-arkitekt som utmanar, A-arkitekter
Projekterande bostadsarkitekt