A-direkt är en del i A-gruppen.

WASS arkitektur föredrar tjänsten outsourcing

Wass arkitektur är ett väldigt populärt arkitektföretag. Pernilla Wass som driver företaget får varje vecka förfrågningar om nya uppdrag, allt från flerbostadshus och industrilokaler till villatillbyggnader.

Eftersom hon inte har något intresse av att anställa eller att arbetsleda är A-direkts outsourcingtjänst perfekt för henne.

Vad får du ut av att anlita A-direkt?

Den senaste tiden har det gått väldigt bra för WASS. Det har kommit nya förfrågningar nästan varje vecka och eftersom jag är själv i mitt företag kan jag antingen anställa eller att tacka nej. Att anställa vill jag helst inte och att säga nej vill jag inte heller. Därför passar mig A-direkts outsourcingtjänst som handen i handsken.

 

Hur går det till?

När jaghar tagit in ett nytt uppdrag och gjort de delarna jag själv vill göra beställer jag resten av A-direkt. Oftast har jag all kundkontakt, men i vissa fall överlåter jag även det åt A-direkt. I början hade vi kontakt minst två gånger per vecka, men nu har vi gjort så många projekt att det nästan flyter på automatiskt. Det bästa av allt är att det inte blir dyrare för slutkunden.

OUTSOURCING:
Du håller kontakten med din kund och beställer hela eller delar av uppdraget av oss.

Typer av uppdrag:
Projekteringar i alla skeden, Utredningar/skisser 3d bilder, Digital produktion

Mjukvaror :
ArchiCad, Revit, AutoCad,
Adobe Suite m.fl.